De Nagelsalon
Complete verzorging voor nagels, handen & voeten     
Originele Garra Rufa Fish Spa behandelingen
De Nagelsalon|Vijzelstraat 42|1601 NK|Enkhuizen|06-50602951|KvK:37162369
Home.
Verkoop producten.
Nagelstyling.
Manicure.
Paraffine pakking.
Pedicure.
Fish Spa.
Arrangementen.
Kinderfeestje.
Cadeaubon.
Prijslijst.
Afspraak vergeten.
Openingstijden.
Aanbieding.
De Salon.
Portfolio.
Contact.
Openingstijden.

 

Uw nagels verfraaien of verstevigen kan op verschillende manieren. De basis voor kunstnagels begint bij acryl of gel. De mogelijkheden die wij u bieden zijn onbeperkt en variëren van een natuurlijke look tot een uitbundig design.

 

Gelnagels worden gemaakt van een dikke, stroperige substantie die uithardt door UV-licht. Het product kenmerkt zich door helderheid.  Daarnaast is gel iets flexibeler dan acryl en heeft een heel natuurlijke uitstraling.

 

Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd met een laagje gel, of uw nagels kunnen worden verlengt door middel van een tip of een sjabloon. Onze voorkeur gaat uit naar een verlenging met sjablonen omdat de nagel dan geheel uit gel bestaat.

 

Er zijn diverse mogelijkheden, een natuurlijk ogende nagel in één kleur, een french manicure (met een wit randje) of een uitbundige nail art met gekleurde acryl of nagellak.

 

Na gemiddeld een week of 4 moeten gelnagels worden nabehandeld, dit is afhankelijk van de groei van uw nagels. Bij een nabehandeling (opvulling) wordt 95% van het oude product verwijderd en wordt er een nieuwe laag gel opgebracht. Zo zijn u nagels weer als nieuw.

 

Het uiteindelijke resultaat van beide producten is gelijk, het verschil zit in de materialen en de wijze van aanbrengen. In de salon kunt u zelf het verschil bekijken. Uiteraard kunt u van beide systemen een gratis proefnagel laten plaatsen, zodat u zelf de verschillen kunt ervaren.

 

Wilt u uw natuurlijke nagels of kunstnagels voorzien van een gekleurde lak dan is de trent van dit moment Shellac. Dit is een semi permanente kleur gel (gel lak) wat uitgehard wordt onder een UV lamp. U heeft wekenlang plezier van uw nagels zonder dat het afslijt wat u met traditionele nagellak wel heeft.