De Nagelsalon

De Nagelsalon © Vijzelstraat 42| 1601 NK Enkhuizen| 06-50602951| KvK:37162369

SPARITUAL.....

Een wellness behandeling met SPARITUAL, voor maximale ontspanning oftewel…

Even tijd voor uzelf!

BEHANDELINGEN

Wij bieden diverse behandelingen aan, welke ook als duo behandeling geboekt kunnen worden.

CADEAUBON

Altijd leuk om te geven en te krijgen. Denk hierbij aan een verjaardag, moederdag, een aanstaande bruid, sinterklaas, kerstmis, als felicitatie, als bedankje of zomaar… Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Uiteraard wordt de cadeaubon leuk en feestelijk verpakt.

Meer info

Ultieme verwennerij voor de voeten

Heeft u zwakke en/of beschadigde nagels maar wilt u liever geen kunstnagels en toch mooie nagels van uzelf? Behandel u nagels met CND RescueRXx. Door gebruik te maken van deze dagelijkse herstellende treatment worden uw natuurlijke nagels weer mooie natuurlijke nagels. Verkrijgbaar in onze salon €6,95

ARRANGEMENTEN

Zomervoeten Arrangement

Calming Feet Arrangement

Jasmin Beauty Arrangement

Hand & Feet Arrangement

Kinderfeestje Nailart

Meer info

NATUURLIJKE NAGELS

Manicure Heeft u last van droge handen, kloofjes, ingescheurde, gebarste nagels? Of zijn uw nagelriemen in een slechte conditie, dan is een manicure iets voor u.

Meer info

Pedicure Heeft u last van eelt, kloven, lamge teennagels waar u moeilijk bij kunt? Of vind u het heerlijk om uw onderbenen en voeten te laten verwennen middels een massage en scrubbehandeling? Dan is een cosmetische voetverzorging iets voor u

Meer info

Nagelstyling heeft een ware revolutie ondergaan en wordt steeds populairder onder de moderne vrouw. Uw handen zijn uw visitekaartje, als die er mooi en verzorgd uitzien, maakt dat een zelfverzekerde indruk. Helaas heeft niet iedereen van nature mooie nagels en voor diegenen is nagelstyling dé oplossing.

Meer info

Meer info

Shellac is een hybride nagellak; half gel - half lak. Shellac is dun genoeg om als nagellak op te brengen, maar droogt op een speciale manier in een UV lamp, waardoor je nagels meteen droog en hard zijn. Door de speciale bovenlaag chipt de nagellak niet en heb je een stralende glans, gegarandeerd twee weken lang!