De Nagelsalon

De Nagelsalon © Vijzelstraat 42| 1601 NK Enkhuizen| 06-50602951| KvK:37162369

MANICURE

Manicure basis:

Reinigen van de handen, nagels in vorm vijlen, oliebad, nagelriem verzorgen, velletjes verwijderen, voedende handcreme en een basislak.

€17,95


Manicure Color:

Reinigen van de handen, nagels in vorm vijlen, oliebad, nagelriem verzorgen, velletjes verwijderen, voedende handcreme en nagels lakken in één  kleur naar keuze, de nagels worden afgelakt met een sterke topcoat.

€24,95


Manicure de Luxe

Reinigen van de handen, nagels in vorm vijlen, oliebad, nagelriem verzorgen, velletjes verwijderen, scrubbehandeling, voedende handcreme, nagels lakken in één  kleur naar keuze, de nagels worden afgelakt met een sterke topcoat.

€32,95


Manicure Special:

Reinigen van de handen, nagels in vorm vijlen, oliebad, nagelriem verzorgen, velletjes verwijderen, scrubbehandeling, voedende handcreme, nagels lakken met Shellac in één kleur naar keuze.  

€39,95


Paraffine behandeling:

Een extra verzorgend masker voor ruwe, droge en/of gebarsten handen. De verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel, zelfs een droge huid wordt weer zacht en elastisch, het stimuleert de doorbloeding van de handen. Deze behandelng kunt u extra bijboeken bij elke manicure behandeling, ook los te boeken natuurlijk.

€12,50

MANICURE