De Nagelsalon

De Nagelsalon © Vijzelstraat 42| 1601 NK Enkhuizen| 06-50602951| KvK:37162369

PEDICURE

Pedicure basis:

Reinigen van de voeten, nagels in model vijlen, nagelriem verzorging, scrubben van de voeten en onderbenen, eelt verwijderen, voedende creme.

€17,95


Nailart Teennagels:

Een vrolijke nailart op de teennagels waar je de hele zomer plezier van hebt, van bescheiden tot uitbundig, glittertenen of enkel de grote teennagel er is veel mogelijk. Reinigen van de voeten, nagels in model vijlen, nagelriem verzorging, aanbrengen van de nailart.

€19,95


Pedicure Color:

Reinigen van de voeten, nagels in model vijlen, nagelriem verzorging, scrubben van de voeten en onderbenen, eelt verwijderen, voedende creme, nagels lakken in een kleur naar keuze. €24,95


French Pedicure:

Reinigen van de voeten, nagels in model vijlen, nagelriem verzorging,  aanbrengen van Shellac in 2 kleuren voor een verzorgde French nail look.

€30,50


Pedicure de Luxe:

Reinigen van de voeten, nagels in model vijlen, nagelriem verzorging, scrubben van de voeten en onderbenen, eelt verwijderen, ontspannende voet en onderbeen massage, voetmasker, nagels lakken in een kleur naar keuze.

€32,95


Pedicure Special:

Reinigen van de voeten, nagels in model vijlen, nagelriem verzorging, scrubben van de voeten en onderbenen, eelt verwijderen, nagels lakken met Shellac in een kleur naar keuze.

€39,95


Boekt u een behandeling waarbij de teennagels worden gelakt, neemt u dan slippers mee. Dit om eventuele beschadigingen door sokken en of te krappe schoenen te voorkomen.PEDICURE