De Nagelsalon

De Nagelsalon © Vijzelstraat 42| 1601 NK Enkhuizen| 06-50602951| KvK:37162369

ARRANGEMENTEN

Verwen arrangementen bij De Nagelsalon, even lekker de tijd nemen voor uzelf!

We zijn allemaal maar druk, druk, druk en tijd voor uzelf is er bijna niet. Tijdens een van onze arrangementen kunt u zich volledig ontspannen en de dagelijkse dingen even opzij zetten.Voor diegenen die eens iets speciaals willen en zichzelf eens lekker willen laten verwennen hebben wij een aantal leuke arrangementen samengesteld.

Iedere behandeling of arrangement kunt u als duo behandeling boeken, gezellig met uw vriend(in), partner, moeder, zus of collega genieten van een wellness behandeling die gelijktijdig in een sfeervolle ruimte wordt uitgevoerd.


Zomervoeten arrangement €29,95

Ontvangst met koffie/thee, reinigen van de voeten, eelt verwijderen, vorm vijlen van de nagels, nailart op de teennagels, creaming van de voeten.


Calming Feet arrangement €19,95

Ontvangst met koffie/thee, reinigen van de voeten, scrub behandeling, ontspannen voet/onderbeenmassage, creaming van de onderbenen en voeten.


Jasmin Beauty arrangement €42,95

Ontvangst koffie/thee, reinigen van de handen, nagels in vorm vijlen, oliebad, nagelriem verzorgen, velletjes verwijderen, moisture scrubbehandeling, voedende handcreme, warme paraffinebehandeling, nagels lakken in één  kleur naar keuze, de nagels worden afgelakt met een sterke topcoat.


Hand & Feet arrangement €32,95

Bij dit arrangement komen zowel de handen als de voeten aan de beurt voor een weldadige verzorging. Ontvangst met koffie/thee, reinigen van de handen, nagels in vorm vijlen, oliebad, nagelriem verzorgen, velletjes verwijderen, voedende handcreme en een basislak. Vervolgens gaan we verder met de voeten, reinigen van de voeten, nagels in model vijlen, nagelriem verzorging, scrubben van de voeten en onderbenen, eelt verwijderen, aanbrengen van een voedende creme.


Een arrangement is heerlijk om te krijgen…Altijd leuk om te geven.
VERWEN ARRANGEMENTEN