De Nagelsalon

De Nagelsalon © Vijzelstraat 42| 1601 NK Enkhuizen| 06-50602951| KvK:37162369

NAGELSTYLING


Kunstnagels

Uw nagels verfraaien of verstevigen kan op verschillende manieren. Ik adviseer u graag over de diverse productensoorten, zodat ik aan de hand van uw wensen het beste resultaat kan bieden. De basis voor kunstnagels begint bij acryl of gel. De mogelijkheden zijn onbeperkt en variëren van een natuurlijke look tot een uitbundig design.


Acrylnagels

Acryl is een van de meest gebruikte producten voor het verfraaien van nagels. Het product kenmerkt zich door hardheid en duurzaamheid. De nagel wordt opgebouwd met een combinatie van poeder en vloeistof. Met acryl kunnen mooie, dunne nagels gemaakt worden die optimale stevigheid bieden.


Gelnagels

De naam zegt het al, de nagels worden gemaakt met een gel. Dit is een dikke, stroperige substantie die uithardt door UV-licht. Het product kenmerkt zich door helderheid. Daarnaast is gel is iets flexibeler dan acryl.


Verschillen tussen acryl en gel

Het uiteindelijke resultaat van beide producten is gelijk, het verschil zit in de materialen en de wijze van aanbrengen. In de studio kunt u zelf het verschil bekijken. Uiteraard kunt u van beide systemen een gratis proefnagel laten plaatsen, zodat u zelf de verschillen kunt ervaren.


Gratis proefnagel

Wilt u ervaren hoe het is om kunstnagels te dragen? Maak gerust een afspraak om een gratis proefnagel te plaatsen, geheel vrijblijvend. U kunt er ook voor kiezen om een proefnagel te plaatsen van zowel acryl als van gel, u kunt dan testen welk product u het meest bevalt. Ook heeft u meteen een goede indruk van de studio en de wijze waarop wij werken.
NAGELSTYLING

Acrylnagels glitter met nailart

Gelnagels French manicure